Krásny deň a ahoj,
aby sa nám leto dobre rozbehlo, napadlo nás zorganizovať malý beach volejbalový turnaj klastra ZAIT na Vodnom diele.
Turnaj sa môže konať 9. alebo 10. 7. od 14-tej hodiny.
Zapojiť sa môžu 4-členné zmiešané tímy, ktoré budú súťažiť o vecné ceny a večer môžu spoločne aj s fanúšikmi osláviť svoje úspechy v reštaurácií MUNDO.
Idete do toho? Prosím, dajte nám vedieť čím skôr, ktorý termín Vám viac vyhovuje (aj v prípade, že nemáte záujem), aby sme mohli všetko zariadiť.
Ktorý termín vám vyhovuje viac?
0%Utorok 9. 7.
0%Streda 10. 7.
0%Nezúčastníme sa
You can vote for more than one answer.
Ahojte. Verim, ze sa uz vsetci tešíte na dnes ako ja.
Aby nam turnaj prebehol hladko, pripravili rozpis turnaja a stranku, na ktorej mozete sledovat cely priebeh (hlavne na mobile priamo na mieste) - daju sa tam zobraziť jednotlive timy (ti, ktori ste este neposlali názvy timov a mena hracov, tak mozete este urobit dopoludnia) aj s planom ich zápasov, celkový plan zápasov celeho dna ako aj vysledky a priebezne poradie. Zatial ja tam plan s tímami o ktorych vieme, o 14:50 skontrolujeme reálnu ucast a rozpis pripadne upravime.
Klikajte tu - https://www.tournifyapp.com/live/zait
Alebo naskenujte QR kod
Ako vidíte, zápasov bude dost a preto vas poprosime zbytočne cas nenaťahovať a sledovat ako prebieha turnaj a byt včas pripravení na svoj zápas. Ak by sme sa dostali do sklzu, upravíme pavúka tak, ze sa nebude hrať štvrťfinále, ale rovno semifinále podla výsledkov v tabuľkách.
Vidime sa!
Termín, pravidla aj prihlasovanie na turnaj nájdete tu - https://www.zait.sk/event-details-registration/zait-beach-volley-2024
Mal by som otázku ku pravidlám - 4 členný zmiešaný tím obsahuje minimálne jednu ženu a čo v prípade 2 členného tímu - viete akceptovať aj čisto mužský tím, ak sú iba dvaja hráči?
za jednu firmu môže byť len jeden tím?
KROS sa tiež pridá .)
A este info. Planujeme to tak, aby to firmy nic nestalo. ZAIT zaplatí prenajom aj obcerstvenie vratane kofoly, prip. nealko piva. Neplatíme pivo a ostatný alkohol.
Scheidt & Bachmann analyzuje dátumy a zháňa víťazne družstvo, určite sa zúčastňuje…
KAVE a INOVIA idú do toho! Utorok 9.7. Vyhovuje viac.