top of page
  • ZAIT

CEE Startup Network a Startup Voucher #2022

Updated: Apr 27, 2023

Alebo ako spájať menšie regióny a zvýšiť tak svoj hlas na startupovej scéne

V rámci spolupráce s inovačným centrom INOVIA organizuje Z@ict (ZAIT) workshop s názvom CEE Startup Network a Startup Voucher #2022, ktorý bude zameraný na predstavenie medzinárodnej platformy CEE Startup Network a jej aktivity. Táto platforma prepája menšie regióny, ktoré stoja mimo hlavných miest a snaží saim poskytnúť silnejší hlas na startupovej scéne. Založili ju v Ostrave spoločne s partnermi z Katovíc a zo Žiliny s ambíciou budovať nadnárodný startupový ekosystém. Jej prvou aktivitou je medzinárodná súťaž Startup Voucher #2022, do ktorej sa prihlásili desiatky startupov.


Čas a miesto konania:

Workshop sa uskutoční v piatok 11.11. 2022 o 18:00 v priestoroch Biznis centra na Poštovej 1 v Žilina.


Workshop je realizovaný v rámci k projektu s názvom Budovanie cezhraničných kapacít udržateľnej podpory inovatívneho podnikania v Žilinskom kraji, ktorý bol schválený na realizáciu v rámci Programu cezhraničnej spolupráce Interreg V-A Slovenská republika – Česká republika, Fond malých projektov.


Vedúci partner: Z@ict Hlavný cezhraničný partner: Moravskoslezské inovační centrum Ostrava, a.s. Kód projektu: SK/FMP/11b/10/016


Všetko o medzinárodnej startupovej súťaži nájdete na tejto stránke Startup Voucher #2022 a samozrejme na stránke CEE Startup Network.


Všetkých záujemcov srdečne pozývame


bottom of page